top of page

Första steget - ta kontakt

Om du vill boka in ett första samtal eller bara vill lyfta någon fråga eller fundering får du gärna ta kontakt med mig via formuläret nedan! Ofta är det första steget både det viktigaste och det svåraste, och det kan sitta långt inne att träffa en psykolog; antingen för att det är första gången och man inte vet vad man ska förvänta sig, att man har negativa erfarenheter i bagaget som gör en tveksam, eller om man redan haft flera tidigare kontakter kanske man inte vet om man orkar träffa någon ny och öppna upp igen. Det är både fullt naturligt och fullt förståeligt. Oavsett vilket motstånd du eventuellt sitter med hoppas jag att du tar en första kontakt med mig, så vi kan försöka utforska din väg framåt, tillsammans.

En höstlig trädallé med en asfalterad väg framåt.
Landskap av skimrande vatten, en molnig himmel och berg i bakgrunden

Kontakt

Du är varmt välkommen att skicka ett meddelande i formuläret nedan eller om du föredrar att skicka ett mejl till angiven e-postadress.

Info om digitalt besök, online

Samtalet är 50 min och kostar 1290:-

Kan erbjudas oavsett var i landet du befinner dig.

Info om fysiskt besök

Samtalet är 50 min och kostar 1290:-

Kan erbjudas till dig i Stockholmsområdet. Jag hyr ett samtalsrum i denna lugna lilla lokal vid namn "Ditt rum" på Krukmakargatan 73, centralt och mysigt belägen nära Tantolunden och tunnelbanans röda linje, med bussar som stannar precis i närheten. Det är gångavstånd från Södra station om du kommer med pendeln.

E-post

Tack för ditt meddelande!

bottom of page