top of page

Vad behöver Du av en psykolog?

Ibland vet vi inte vad det är vi behöver och vi kan inte sätta fingret på vad som är ”fel”, utan vi kanske bara känner att vi inte mår bra, att något behöver förändras eller att vi har tappat bort mening och riktning i tillvaron. Det är helt naturligt.

 

Upplevelserna och anledningarna till att ta kontakt med en psykolog är många. Oavsett vad det är som gör att just du funderar på att ta kontakt med en psykolog så finns jag här för att möta dig där du befinner dig just nu, så att vi gemensamt kan försöka hitta fram i vad som är hjälpsamt för just dig, för att du på sikt ska kunna må bättre och komma vidare i livet.

Om det under vår kontakt skulle visa sig att något ligger utanför min kompetens eller mina förutsättningar att ge dig den vård du behöver, försöker jag i möjligaste mån ge rekommendationer  för att hjälpa och stötta dig vidare, men självklart endast om du själv önskar detta.

En katt som tittar upp mot fotografen, med en avvaktande och utforskande blick.

Vad kan jag erbjuda dig?

Det som jag mest flexibelt kan erbjuda dig är besök online, som då sker på video direkt i din mobil eller på din dator, via en länk som jag skickar ut strax innan vår avtalade tid. Denna form kan erbjudas oavsett var i landet du befinner dig 0ch jag kan i högre grad anpassa mig tidsmässigt till det som passar dig bäst.

 

Är det så att du föredrar fysiskt besök är du varmt välkommen till den centralt och lugnt belägna lokalen på Södermalm i Stockholm. 

Läs gärna mer om mig, min bakgrund och verksamheten här:

En människohand och en hundtass som vilar på en bärbar dators tangentbord.

Om du vill ta del av information om priser för besök eller vill ta kontakt med mig kan du göra det här:

För mig är det viktigt att sprida psykologisk kunskap och hjälpsamma perspektiv på ett så enkelt och lättillgängligt sätt som möjligt. Därför är min ambition att allteftersom utveckla och dela med mig av texter om olika områden och förhållningssätt som ligger mig särskilt varmt om hjärtat; med en förhoppning om att något ska vara hjälpsamt och få fäste även i dig, som ett led i att närma dig ett ökat välmående. Vill du läsa mer kan du göra det här:

bottom of page